Candát pečený na citronech
Hledáte lehké a zdravé jídlo? Už nehledejte! Příprava pečeného candáta vám zabere minimum času, zato vám zajistí maximální obdiv strávníků u jídelního stolu.
Suroviny:

3-4 filety z candáta
4 lisované stroužky česneku
1 lžička strouhaného zázvoru
¼ lžičky soli a pepře
¼ lžičky sušených chilli vloček
55 ml olivového oleje
1 citron
petrželka

Postup přípravy:

Předehřejte troubu na 200 °C.
Ryby rozložte do hrnce nebo zapékací nádoby vymazané trochou oleje.
V misce smíchejte všechny ostatní ingredience a směsí potřete rybí filety.
Citron nakrájejte na plátky a rozložte ho na ryby.
Pečte 15 minut (po 8 minutách znovu potřete)
Podávejte s petrželkou.
Protože vždy usilujeme o co nejvyšší kvalitu, všechny zobrazené produkty nemusí být vždy dostupné.