Kuře na medu s hruškami
Naše kuře na medu s hruškami je skutečnou hvězdou mezi pokrmy. Perfektní a snadný recept na rodinné večeře nebo hostiny s přáteli, který vám vyslouží nadšené ovace a titul šéfkuchaře.
Suroviny:

2 kuřecí prsa (naříznutá tak, aby se dala rozevřít)
½ cibule nakrájené na kostičky
2 lžíce másla
2 lžíce tymiánu
1 hruška nakrájená na tenké plátky
120 g medu
30 g pekanových ořechů
sůl a pepř

Postup:
Předehřejte si troubu na 190 °C.
Rozpusťte máslo v hrnci, který lze dát i do trouby.
Osmažte na něm rozevřená kuřecí prsa a cibuli, 3-4 minuty z každé strany.
Kuře posypte čajovou lžičkou tymiánu a dejte na 10 minut do trouby.
Pekanová glazura:
Smíchejte med, pekanové ořechy, sůl, pepř a zbytek tymiánu.
Hrnec vyndejte z trouby a dejte na kuře plátky hrušky.
Na hrušku nalijte pekanovou glazuru a vložte zpět do trouby. Pečte přibližně 15-17 minut, dokud není maso hotové.
Protože vždy usilujeme o co nejvyšší kvalitu, všechny zobrazené produkty nemusí být vždy dostupné.